Maatregelen COVID-19

 
Welkom bij Brasserie Elco! Om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen heeft Brasserie Elco diverse maatregelen getroffen. Zo zorgen wij voor een maximale bedrijfshygiëne in de keuken, bij sanitaire voorzieningen en pin apparaten. Daarnaast worden de tafels, stoelen en menukaarten uiteraard grondig gereinigd als de gasten Brasserie Elco hebben verlaten.

Gezondheid, goede hygiëne en gastvrijheid gaan hand in hand. Wij vragen u daarom ook rekening te houden met de volgende richtlijnen:
 
Algemene richtlijnen voor gasten:
1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers
2. Reserveren voor binnen is verplicht. Op ons terras kunt u zonder reservering terecht. Op het terras mag u alleen zitten, niet staan.
3. Bij aankomst vindt er een gezondheidscheck plaats
4. Er mogen maximaal 2 personen zitten aan een tafel of bar, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
5. Komt u met 3 of meer personen? Er vindt een controlegesprek plaats of het een gezamenlijke huishouding betreft. Zo niet; 1,5 meter afstand houden.
6. Was uw handen bij binnenkomst én na het toiletbezoek
7. Indien u last heeft van verkoudheids- en/of griepklachten heeft u helaas geen toegang tot Brasserie Elco
8. Betaal zo veel mogelijk contactloos (pin of mobiel)
9. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op en geef ze de ruimte
10. Wanneer u zich niet houdt aan de 1,5m regels van Brasserie Elco en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot Brasserie Elco worden ontzegd. Schade die Brasserie Elco lijdt door uw handelen in strijd met die regels kan op u worden verhaald.
 
Heeft u verdere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw medewerking!